Öcal: “Şehit kardeşine küfrü esefle kınıyoruz

Öcal: “Şehit kardeşine küfrü esefle kınıyoruz

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a bir tepki de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal’dan geldi.

A+ A-

İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a bir tepki de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal’dan geldi.


İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a bir tepki de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal’dan geldi. Öcal “Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfürü tüm şehit aileleri ve gazilerimize yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz” ifadesini kullandı.Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale şube Başkanı Rıfat Öcal “05.11.2021 tarihinde  PKK terör örgütü tarafından  1997 yılında şehit edilen İsa Gümren’in kardeşinin, Bingöl’de verdiği tepki neticesinde, İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine karşı yaptığı küfrü tüm şehit aileleri ve gazilerimize  yapılmış gibi adlediyor esef, şiddet ve nefretle kınıyoruz. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin  birliği ve beraberliği  için hayatını feda eden şehitlerimizin,  aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce Milletimiz asla unutmaz” ifadesini kullandı.

Öcal açıklamasının devamında “Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimiz de  Teröre destek verenlerle,  şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizligi, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren, hiçbir parti, Milletvekili istemiyoruz. Şehit Aileleri ve Gaziler olarak, Her kim terör sevici, eli kanlı bebek katillerini destekleyen siyasi parti ile temasa geçip, iş tutarsa  karşısında bizleri görecektir. Lütfü Türkkan’ı derhal Milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz” sözlerine yer verdi. 


Bu haber toplam 1018 defa okunmuştur